Sponsorer och samarbeten

Välkommen till vår sida för sponsorer och samarbeten. Vi är öppna för förslag så hör gärna av dig!

Som privatperson är det kanske enklast att bli medlem i vår scenkonstförening. Medlemskapet kostar 100:- per år och ger rabatter på våra evenemang. Läs mer om det här. Ett annat sätt är att ställa upp som volontär – det kan innebär allt från att hänga in kappor i garderoben, snickra ett träd till scenografin. sköta ett ljus eller ljudbord, sy en dräkt till en drake eller servera en kopp kaffe. Hör av dig om du är intresserad.

Företag är välkomna att sponsra vårt arbete för kultur i Vretstorp med omnejd, lättast är kanske med en summa pengar enligt vår prisplan nedan, men har ni andra idéer så hör gärna av er! Som sponsor till magiska teatern stödjer du vår kulturverksamhet samt möjliggör fortsatt utveckling av verksamheten i Vretstorp. Kontakta oss för att bli sponsor eller om du har förslag på hur vi kan samarbeta.

Detta är våra sponsorer 2016

Guldsponsorer:

Guldsponsorer betalar 10 000 kr per år och exponeras i vårt skyltfönster ut mot gatan där även alla våra evenemang annonseras. Ni får också en länk från vår tack-sida på hemsidan och exponeras också på en tack-tavla i magiska teaterns entré och omnämns i samband med olika evenemang.

Glashusen.se
Försäljning av växthus redskapsbodar, växthustillbehör och lusthus 070-60 35 335
logo_glashusen

 

K. Engströms bygg
Byggande och renovering av bostadshus och andra byggnader. Putsning av fasader.  Tel. 070-586 51 84
Bygg_logo90

 

Solkraft  i Viby AB
Solfångare och batterier.  0768-910 340
solkraft

 

Silversponsorer:

Silversponsorer betalar 5 000 kr per år och exponeras på en tack-tavla i magiska teaterns entré. De får också en länk från vår tack-sida på hemsidan och omnämns i samband med olika evenemang.

Bronssponsorer:

Bronssponsorer betalar ni 2 000 kr per år och exponeras på en tack-tavla i magiska teaterns entré.  Ni får också en länk från vår tack-sida på hemsidan.

Övriga sponsorer och samarbeten:
ICA Sojas har vid flera tillfällen sponsrat oss med bl.a. innehåll till fiskdammspåsar, tilltugg vid återinvigningen 1 mars 2014 etc.

 

Stödmedlemmar i magiska teaterns scenkonstförening:
Uppdaterad lista kommer inom kort

 

Ett stort tack till alla våra sponsorer och samarbetspartners.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *